ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Bellerophon Informatics & Finance είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδρεύει στον Πειραιά, μια πόλη με έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και προοπτικές ανάπτυξης αλλά και αυξημένης ζήτησης προϊόντων τεχνολογίας συγκεκριμένα στους κλάδους που δραστηριοποιούμαστε, ειδικεύεται στην εφαρμογή, την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών για την διασφάλιση της ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας των δεδομένων και των πληροφοριών όλων των σύγχρονων εταιρειών καθώς και της αντιμετώπισης της ηλεκτρονικής απάτης αλλά και στην ανάπτυξη συστημάτων που διευκολύνουν τη λειτουργία και μειώνουν το καθημερινό λειτουργικό κόστος κάθε επιχείρησης. Ακόμα η εταιρεία μας παρέχει λύσεις αξιοποίησης για τα μεγάλα δεδομένα που αποκτά μια επιχείρηση κατά τη διάρκεια των καθημερινών λειτουργιών της.

Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες μας το 2008 με επικέντρωση στη κατασκευή αλγορίθμων αποτροπής ηλεκτρονικής απάτης και παροχής ηλεκτρονικής ασφάλειας. Στη συνέχεια επεκταθήκαμε και στους κλάδους ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών καθώς και εφαρμογών διοίκησης επιχειρήσεων.

 

Σκοπός

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει είτε απλές εκπαιδευτικές εφαρμογές όσο πολύ απαιτητικές ή σύνθετες βιομηχανικές εφαρμογές. 

 

Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας:

1.Προστασία και ασφάλεια πληροφοριών και συστημάτων + Αντιμετώπιση ηλεκτρονικής απάτης.

Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα ασφάλειας πληροφοριών και συστημάτων προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και κατασκευάζουμε αλγόριθμους αποτροπής ηλεκτρονικής απάτης που ικανοποιούν ξεχωριστά τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης που εντάσσεται στο «ηλεκτρονικό επιχειρείν».

Ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή της λειτουργία αλλά και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και ανθρώπων της. Οι αλγόριθμοί μας με την ονομασία ”Fraudbasters” έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην αγορά των OTA(OnlineTravelAgencies) και ήδη αποτελούν πρότυπο κατασκευής για πολλές εταιρείες του χώρου.

2.Ανάπτυξη εφαρμογών και ιστοτόπων + Μάρκετινγκ .

Αναπτύσσουμε κάθε είδους εφαρμογή είτε πρόκειται για απλούς ιστοτόπους είτε για εξειδικευμένες εφαρμογές λογισμικού κομμένες και ραμμένες στη περίπτωση του κάθε πελάτη μας. Κάνουμε χρήση του CMS (Content Management System) Drupal και πάνω σε αυτό δημιουργούμε δαιδαλώδεις εφαρμογές αλλά παράλληλα εύχρηστες για τους πελάτες μας και τους πελάτες των πελατών μας.

3.Data Mining Solutions/Applications

4. Διοίκηση Επιχειρήσεων